фото
Unsplash
Деякі продукти просто не варто готувати на такій поверхні, адже вони можуть зруйнувати саме покриття
Антипригарні сковорідки зручні у використанні, але потребують дбайливого поводження. Деякі продукти просто не варто готувати на такій поверхні, адже вони можуть зруйнувати саме покриття. Ukr.Media розповідає, що не можна готувати на сковороді з антипригарним покриттям.
Що не можна смажити на антипригарній сковороді?
-
Бекон і жирну свинину. Під час смаження виділяється велика кількість жиру, який нагрівається до температур, що перевищують допустимі для антипригарного покриття, тому сковорода швидше зношується.
-
Масло та маргарин. Ці продукти починають швидко горіти за відносно низьких температур. А згоріли залишки можуть пошкодити антипригарне покриття та зіпсувати страву.
-
Кислі продукти. Не смажте лимонний сік та помідори, адже через це покриття швидше зношуватиметься. Також покриття роз’їдає й оцет.
-
Цукор та карамель. Розплавлений цукор може бути небезпечним для делікатної поверхні сковорідки.
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть
Ctrl+Enter