Вівторок, 25 Березня, 2025

Домашня гранола – як приготувати: покроковий рецепт граноли з медом, горіхами і сухофруктами

Share


Домашня гранола – це ідеальний варіант для тих, хто хоче почати день смачно і корисно. Хрусткі вівсяні пластівці, запечені з медом та сухофруктами, легко приготувати. Гранола стане чудовим доповненням до йогурту чи молока, даруючи енергію на весь день.

Інгредієнти:

Помийте лимон і апельсин. Зніміть цедру з цитрусів і натріть на дрібній терці, пише Shuba.

У глибокій мисці змішайте сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, горіхи, кокосову стружку, сушені журавлину і вишню. Додайте терту цедру та мед. Ретельно перемішайте.

Застеліть деко пергаментним папером і розкладіть суміш рівномірно по всій поверхні.

Поставте майбутню гранолу в розігріту до 160°C духовку. Випікайте протягом 25 хвилин. Важливо: кожні 10 хвилин перемішуйте суміш, щоб вона залишалася розсипчастою.

Готову й охолоджену гранолу перекладіть у банку. Коли захочете подавати страву, заправте її йогуртом, кокосовим або ж будь-яким іншим молоком, перемішайте та смакуйте!

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть
Ctrl+Enter





Source link

Read more

Local News