Неділя, 27 Квітня, 2025

Банановий брауні без цукру – як приготувати: покроковий рецепт

Share


Цей брауні з бананом – ідеальний десерт для тих, хто прагне зменшити кількість рафінованого цукру в раціоні. Банан сам по собі надає необхідну солодкість, тому додавати підсолоджувачі не буде потрібно. А щоб тісто вийшло легким і повітряним, краще використати розпушувач замість соди.

Інгредієнти:

  • 50 г;
  • 40 г;
  • 2 шт.;
  • 2 шт.;
  • 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Покладіть у чашу блендера шматочки бананів, яйця, какао та розпушувач. За бажанням додайте підсолоджувач, пише Shuba. Збийте все до однорідності. У тісті не повинно бути шматочків бананів.

Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму та випікайте у розігрітій на 170 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.

На ще гарячий пиріг викладіть розламаний на маленькі шматочки шоколад, залиште на 2-3 хвилини. Коли шоколад розтане, розподіліть його рівномірно по всій поверхні брауні. Дайте повністю остигнути та подавайте.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть
Ctrl+Enter





Source link

Read more

Local News